LEZING/BIJEENKOMST 2:
HET MYSTERIE VAN DE BOSNISCHE PIRAMIDES, helderziende ervaringen in en om de piramides van Bosnië.

(data zie agenda)

Laat je zichtbaar/hoorbaar/voelbaar verwonderen!


Lezing/bijeenkomst.

Naast een inleiding over deze bijzondere piramides en vertellen over onze eigen belevenissen (m.b.v. foto's en filmpjes)
maken we in geleide meditaties de verfijnde Bosnische Piramide Energie voelbaar en ervaarbaar.
Aafke en Rob het publiek mee op reis naar Bosnië, waar zij merkwaardige ervaringen beleefden in de 'Vallei van de Piramides'. Prachtige verhalen, bijzondere foto's en filmpjes, geleide meditaties 'ter plekke in Bosnië' met sterk helende effecten.

Ontdekker (in 2006) dr. Sam Osmanagich ondersteunt deze bijeenkomst van harte.
Zie ook zijn aanbeveling op onze Facebook pagina.

Inmiddels al gedaan meerdere keren in Groningen (Heerenhuis en Borghoeve, 250 bezoekers), Bergen (Hartcirkel, 80), Zeijen (Innerlijk Besef 110) Joure (St. Inzicht 120), Heemstede (DeLezing 40), Zwijndrecht (Sundancer 110), Voerendaal (90), Oud Beijerland (SkyHighCreations, 50), Nieuw Beijerland (Sundancer 2, 50), Nijmegen/Langenboom (Schaapshoeve, 30), Alkmaar (120),
Arnhem (100), Goes (90), Tilburg (40), met enthousiast en geroerd publiek!

Zie onze agenda voor komende data in België, Groningen en Amsterdam.


Wil je meer weten over deze wonderlijke plek? Reis je met ons mee?
Mysterie en gezond verstand hand in hand!

Welkom bij HET MYSTERIE VAN DE BOSNISCHE PIRAMIDES!

Lezing bij Stichting Innerlijk Besef 7/2/17 in Zaal Hingstman Zeijen.

Tijdens deze interactieve lezing/bijeenkomst vertellen we over de inspirerende reis die we eind september 2016 (en met groepen in juni-sept 2017, en juni 2018) maakten naar de Vallei van de Piramides nabij Sarajevo in Bosnië.
Door velen zijn we gevraagd hier meer over te laten weten, mede vanwege Aafkes glasheldere mediamieke gaven. En ja, op de Balkan staan piramides, een is 360 m hoog zelfs. Nee, ooit woonden daar geen farao's. Dus hoe kan dat en hoe zit dit? Laat je zichtbaar/hoorbaar/voelbaar verwonderen!

Akashic Records reader

Ontdekker/archeoloog (in 2005) dr. Sam Osmanagich nam Aafke en Rob een aantal uren mee in de uitgestrekte tunnels onder en naast de piramides. De lucht daar 350 m diep onder de grond is zo fris als op een bergtop, en blijkt voor vele mensen een helende werking te hebben. Aafke kreeg er als 'Akashic Records reader' heldere informatie door over de merkwaardige 'multidimensionale geschiedenis' van deze vallei.
 
Piramides en Tumulus

In de dagen erna bezochten wij met dr. Sam 's assistent Ajdin Ahmetspahic ook nog andere locaties met een bijzondere energetische werking zoals de Piramides van de Zon en de Maan, en de 'Tumulus-grafheuvel'.
Een en ander werd door Rob ook uitgebreid beschreven in de Winternummers 2016 en 2017 van Vruchtbare Aarde, en er stonden ook artikelen in het blad Spiegelbeeld, in Paraview en op bijv. BewustzijnOnline.
Binnenkort (najaar 2018) komt er weer een actuele update te lezen in het blad Paravisie


Email van dr. Sam

We kregen we nog een mail van dr. Sam, als een soort ondersteunende uitroepteken achter ons avontuur:
V
ery nice to hear from you. We did have such a good session in the tunnels.
I'm happy to see your desire to promote this subject more. You have my full support.
More people we bring, better for global consciousness.
All the best and see you next year
Sam
Bedankt Sam. We gaan er werk van maken!


Hartelijks en tot ziens
Aafke & Rob

 
Vragen, meer weten, boeking? via natuurlijkcbb@gmail.com
Of zie aanbeveling dr. Sam op onze Facebook pagina?

Lees meer informatie onder 'over ons' bij Bosnische Piramide Energie.
Of zie daar reacties van deelnemers/medereizigers.


Wij reizen in juni en sept 2019 weer naar de Vallei van de Piramides bij Visoko.
Daar gaan we op de verschillende locaties bijeenkomsten organiseren voor geïnteresseerde liefhebbers, met informatieve en mediamieke sessies met Aafke en mij. 
Het is niet als 'groepsreis' georganiseerd. Iedereen wordt verzocht zelf te reizen en eigen verblijf te organiseren. Uiteraard hebben wij vele tips in dezen!

Wij begeleiden ter plekke in Visoko een bijzonder 5 daags programma met bezoeken aan i.i.g. Zonpiramide, Maanpiramide, Draakpiramide, Liefdepiramide en tunnels. Hierbij zal Aafke haar mediamieke talenten inzetten om updates te geven rond de verschillende locaties, en hun effecten.
Op dag 5 bieden we een speciale NATUURLIJK Energie workshop over hoe je t.b.v. jezelf en anderen kunt werken met de Bosnische Piramide Energie. 

Informeer via  natuurlijkcbb@gmail.com


In de Winternummer 2016 en 2017 van www.vruchtbareaarde.nl staan uitgebreide artikelen over onze reizen naar Bosnië. Het blad is te bestellen via de VA-site. Of zie meer integrale teksten van publicaties onder 'nieuws'.


Voor meer info over de Bosnische Piramides: http://piramidasunca.ba/eng/pyramid/bosnian-valley-of-the-pyramids/pyramid-of-the-sun.html