Ervaringen van deelnemers aan workshops NATUURLIJK ENERGIE (voorheen NATUURLIJK GENEZEN genaamd):

Tussen 2006 en 2010 gaf Rob Heiligers vele 2-daagse Quantum Touch workshops
(57 workshops, 700 deelnemers, gemiddelde waardering 9.3).
Sinds 2011 werkt hij samen met Aafke Douma onder de naam NATUURLIJK, nu o.a. met 1-daagse workshops rond de essenties van 'alle energetische behandelwijzen´.

 
Feedback in trefwoorden na afloop van deelnemers aan de 1-daagse workshop NATUURLIJK ENERGIE (deze dag is nu integraal onderdeel van de 3-daagse workshop NATUURLIJK AL HEEL):
 
Januari 2018
Wat neem je mee van deze dag/workshop?
Herinneren. Rust. Verbinding. Magnifiek. Oh ja! Aarding en verbinding. Vervuld. Ja jeetje, flabbergasted... Rust en stilte. Dankbaar.

Juni 2017:
Dankbaar. Mezelf. Vertrouwen. Minocho-energie. Geen woorden voor. Vertrouwen op inspiratie. Me eigen gemaakt. Liefde en dankbaarheid.

September 2017:
Zelfvertrouwen. Volheid. Vol goede moed. Vertrouwen in jezelf. Einfach. Just Be. Bezieling en diep geluk. Liefde. Zijn. Bewust Zijn. Liefde én. Immense dankbaarheid. Vervuld.

Oktober 2017:
Eenvoud. Liefdevol her-inneren. Toepasbare extra's. Eenvoudig. Vreugde en dankbaarheid. Handige en diepgaande inzichten. Hartkracht. Eenvoud en dankbaar. Liefde. Dankbaarheid.

November 2017: 
Vreugde. Blij (2x). Heerlijk. Ontspannen (2x). Fijn (2x). Liefde. Dankbaarheid (2x). 

 


• Tijdens workshops gebeuren bijzondere dingen als mensen elkaar behandelen middels NATUURLIJK GENEZEN:

 

- L. kon plots weer met haar benen opgetrokken zitten, zoals ze als kind altijd had gedaan.

- Iemand kon zijn steunzolen wegdoen, de voeten hadden zich opnieuw 'herschikt'. 

- Zo ontdekte J. dat zij haar gehoorapparaat niet meer nodig had…. Ze kon weer horen!

- Een navel die ooit 'scheel' was gaan staan na een keizersnee zat na een behandeling weer precies in het midden! Hoe is het mogelijk?!

  • - Overigens kreeg ikzelf onlangs bij de tandarts 3 nieuwe vullingen. Dat zou een pijnlijke zaak worden, zei ze. Ik koos ervoor om tijdens die 45 minuten 'mezelf energie te sturen'. En heb nauwelijks iets gevoeld...
    Rob


Vijf gevallen vlak na de workshop:

- Frank mijn nieuwe vriendje krijgt een klap tegen zijn oogkas van een paardenhoofd. Het begint te zwellen en rood te worden. Ik hou het 10 minuten vast en er is niets meer aan de hand!

 

- Rosanne wordt als begeleider tijdens de gehandicapten paardrijles door een paard tegen haar knie getrapt. Dick die les geeft hoort haar knie kraken. Later heeft ze een hele dikke knie vol met vocht en veel pijn. Ik houd haar knie een half uur vast en de zwelling en pijn zijn weg. Dit blijft ook zo, behalve dan dat het hoefijzer van het paard de eerste dagen nog zichtbaar is op haar knie. Rosanne heeft enorme X-benen van af haar geboorte. Ik hou haar knieën vast, ik hoor na een half uur een tik en haar knieën staan recht. Haar heup is een centimeter minder scheef, maar dat doe ik een andere keer verder. 

 

- Dick heeft een overbelaste knie met zo veel vocht dat zijn broek strak staat en dat hij haast niet kan lopen. Ik hou hem 30 min vast en de zwelling is direct weg en alle klachten blijven weg. 

 

- Elise heeft al 6 jaar een ontstoken knie. Dat is gekomen doordat ze uit een botsauto op de kermis geslingerd is. Ze wordt altijd afgescheept met pijnstillers en ontstekingsremmers. Ik hou haar een half uur vast, de zwelling is weg, de aanhechting van de pezen zijn bij erop drukken niet meer pijnlijk en ze kan haar knie gewoon gebruiken. 

 

- Tineke is 42 maar heeft al 2 kunstheupen. De ene is er verdraaid in gezet waardoor ze altijd last heeft van haar knie. Altijd pijn en ze is daar in berust. Maar omdat ze alle bovenstaande ontwikkelingen zelf gezien heeft gaat ze in op mijn uitnodiging. Na een half uur haar knie vast houden, voel ik beweging in haar dij been. Haar been staat recht(zit geen draai meer in) en ze heeft geen pijn. Dit laatste geval vind ik heel wonderlijk omdat ik ik niet begrijp hoe lichaamsgeheugen samenwerkt met een kunstheup. 

 

- Al deze 5 gevallen zijn gebeurd in de manege waar Lonneke les krijgt, terwijl ze les krijgt behandel ik mensen met NG. Volgende week komen tijdens het moment dat ik daar ben, nog meer mensen met klachten zodat ik ze in werktijd kan behandelen. Het verbaast me iedere keer weer. Dit moest ik even kwijt.
F.

 

 

Moeiteloos

Natuurlijk Genezen heeft mijn praktijk op een hoger niveau gebracht dan ik ooit voor mogelijk gehouden heb. Ik heb sinds 1985 een praktijk en Natuurlijk Genezen is de krachtigste en de makkelijkste methode die ik ooit geleerd heb. Het geeft de therapeut kracht om slim te werken in plaats van hard. De energie beweegt moeiteloos. Patiënten merken in korte tijd verbazingwekkende resultaten en ik ben nog vol energie aan het eind van de dag. 

H. C.  

 
 

Wow…

Maandag kreeg ik last van een, voor mijn gevoel, behoorlijke blaasontsteking. Heb dat al eerder gehad en dit voelde hetzelfde. De dag was niet leuk, wel gewerkt maar beslist niet optimaal. Heb de huisarts gebeld en kon de volgende morgen langskomen om mijn urine te laten testen. 's Avonds in bed mijn handen op mijn onderbuik, liezen e.d. gelegd en een uur

behandeld. Hele nacht doorgeslapen en de volgende dag ging het al veel beter. Toch maar langs de huisarts en... niks te vinden, helemaal schoon. Nog een paar dagen een wat zeurderig gevoel, maar geen pijn.

Wow....

M. K. 

 

 

Ongelooflijk!

Toen we voor de eerste keer de wervelkolom van een cliënt met scoliose recht hadden gemaakt in een uur tijd, kon ik het niet geloven. Een healing als deze wordt medisch gezien voor onmogelijk gehouden. Maar wat nog verbazingwekkender was, was dat iedere keer dat we Natuurlijk Genezen gebruikten, botten en wervels op hun plaats gleden, pijn verdween, ontstekingen verminderden en dat alle healing versneld werd. Niet iedere healing gaat zo snel, maar pijn die er al jaren zit, kan in een half uur verdwijnen. Frozen shoulders (vastzittende schouders), die normaal 12 tot 18 maanden nodig hebben om pijnvrij en beweegbaar te worden, kunnen in één behandeling genezen worden. Ook studenten die geen enkele ervaring met healing hebben, kunnen dezelfde resultaten krijgen. Zij kunnen het ook niet geloven. Natuurlijk Genezen heeft de mogelijkheid ‘wonderen’ te bewerkstelligen.

R. A.  

  

 

Teen

Twee weken geleden heeft mijn moeder haar teen tegen de keyboardstander gestoten, en de teen werd blauwzwart, hij stond ook in een gekke stand, ze kon hem niet meer bewegen. 

Zelf gaf ze een uurtje NG. Een dag later heb ik er NG op gegeven,(en toen zag ik in m'n hoofd dat hij gebroken was). met visualisatie heb ik figuurlijk met een hamer er op geslagen en op dat moment toen ik er op sloeg, kreeg mijn moeder een verschrikkelijk pijnlijke steek in haar teen, de volgende dag deed het nog wat pijn.  

De dag daarna deed het geen pijn meer. haar teen was nog wel een beetje lichtrood.

Ze is naar dansles geweest, en had geen pijn. De teen nam ook weer de gewone stand aan.

Mijn vader snurkt trouwens ook niet meer door NG.

Myron (14) Leeuwarden  

 

 

Vader

Ik ben net weer thuis van 5 weken mijn zieke vader verzorgen die inmiddels overleden is.

Een kort maar intens ziekbed. Met heel veel mooie momenten met hem en ons hele gezin!

Hij had alvleesklierkanker met uitzaaiingen. Hij was erg rustig en was klaar om dood te gaan. Gelukkig zonder pijn waar de dokter erg verbaasd over was maar ik niet zo want ik heb hem intensief behandeld! En dat heeft goed gewerkt. Ik ben dankbaar dat ik dat voor hem doen kon!!! We hebben het mooi kunnen afronden met elkaar en ook al mis ik hem erg, de dankbare gevoelens voor de manier waarop we het met z'n allen gedaan hebben hebben toch de overhand. Wat heerlijk toch dat dit bestaat!! Wou dit even met je delen.

S.K.

 


Steeds beter
 

Na twee weken geleden NG geleerd te hebben gaat het steeds beter. Ik voel meer verfijnde reacties in mijn handen en kan het ook beter 'sturen'. Een paar successen, altijd fijn: 

* Iemand met RSI klachten in zijn elleboog. Had hij al een tijdje last van. Gaf zichzelf op de schaal van 1 tot 10 een 4,7 qua last. Pietje Precies. Ging binnen een kwartier van steeds snerpender pijn naar uiteindelijk 1. Later heeft hij niks meer gevoeld. Kon hij weer achter zijn PC. 

* Een buurmeisje met groot verdriet was in 10 minuten weer helemaal rustig. (7 naar 0). Heel prettig om haar niet alleen met woorden te kunnen troosten. 

* Een vriendin had al een week last van haar nieren (5). Kon ze zelf niet zo goed bij. Mooi was dat toen ik behandelde ze allerlei kleuren uit en rond mij zag verschijnen, vooral veel groen en roze. Dat kan zij ‘zien’. Na eerst een ‘soort steengevoel' werden de nieren steeds zachter en meer ontspannen. Na 20 minuten voelde ze zich kiplekker! Zij vond NG een mooie krachtige zachte energie

E.R.H.

 

   

Even een mooie ervaring.
 

Misschien weet je dat babies wel eens een voorkeurligging hebben, als gevolg waarvan de schedel aan de achterkant assymetrisch groeit. Namelijk plat aan een kant. Als dit verschil echt sterk is wordt, krijgt de baby wel eens een helmtherapie van een jaar. Onze Diederik heeft deze afwijking ook in enige mate. Maar niet zodanig dat wij een helmtherapie wenselijk achten. Gisteravond had ik de kids in bad en heb ik Diederik 'in de NG' gehad. Na de NG riep ik mijn vrouw en vroeg haar te kijken of ze ook iets opmerkte aan Diederiks schedel. Die merkte direct dat zijn achterhoofd veel symmetrischer eruit zag en voelde. Ik heb bij de NG heel sterk het beeld van een ronde schedel geprojecteerd. Mooi toch?!

Harry

 

 

Niet spectaculair?

Hier dan een paar resultaten vlak na de workshop. Niet spectaculair maar wel heel mooi.

* De man van mijn vriendin loopt door rugpijn al jaren krom. Na een kwartier behandelen is hij al een stuk rechter op gaan staan. 

* Een vriendin van me had vreselijke hoofdpijn. Zeker een 8 op de lijst. Ik heb haar thuis op afstand behandeld maar dat werkte niet. Ik ben later naar haar toe gegaan en toen ik haar behandelde voelde ze warmte en tintelingen in haar nek op de plek waar ik haar behandelde en daarna was de pijn in haar nek weg. Ik ging daarna haar hoofd behandelen en binnen de kortste tijd was haar hoofdpijn ook weg. Ze kreeg wel zware oogleden.

* Mijn buurvrouw heeft al maanden last van haar rug en loopt daarvoor bij de fysio. 

Ik behandelde haar 10 minuten en ze voelde warmte en de plek gaan tintelen. De tintelingen gingen naar haar benen en toen ik de tintelingen volgde (elk been apart) ging de tinteling weg en was de rugpijn weg. Hetzelfde gebeurde in haar nek en schouders. Tijdens het behandelen tintelingen die naar haar linkerarm gingen en nadat ik de tintelingen volgde verdwenen ze via haar arm.
 

* Mijn vriendin had maandag last in haar knieholte. De pijn gaf ze een 8 (waarschijnlijk haar slijmbeurs). Ik behandelde haar 10 minuten en de pijn werd een 2. Een kwartier na de behandeling was de pijn verdwenen.

* Michael van mij had zondag een schommel tegen zijn wang gekregen en had een blauwe plek. Ik mag hem niet behandelen dus deed ik het op een afstandje. Na de behandeling was de plek veel erger geworden en de volgende morgen was de blauwe plek bijna weg. Als ik m op de plek had mogen behandelen was t nog effectiever geweest denk ik.

Dit zijn wat “succes-story’s” van me. Kan je je voorstellen dat ik helemaal lyrisch ben?

S. P. 

 

  

Lucky?

Ben zelf een tijdje uit de running geweest, begin net weer het een en ander op te pakken. Ongelukje gehad met een paard. Lucky, een nogal heftig paardjes schrok van iets achter haar en sprong weg. Helaas, ik stond in de weg en ze nam me mee in haar sprong. Ik kwam onder haar terecht en het resultaat: een gebroken rugwervel. De pijn was heel goed te hanteren door NG ademhaling. Het ambulance personeel vond mij zeer ernstig hyperventileren en wilde me gelijk platspuiten, waar ik een stokje voor heb gestoken.  Ook in het ziekenhuis heeft NG mij geholpen de pijn de baas te blijven en kon ik al reeds vanaf de 2e dag de pijnstillers laten staan tot onbegrip van het verplegend personeel: "Pijn lijden is nergens voor nodig mevrouw." Wat extra NG van mijn goede vriend Jaap en buurvrouw/vriendin Karina hebben mij geweldig geholpen. Nu na 2 maanden loop ik al weer volop rond, begin alweer met lesgeven, kan mijn administratie weer doen, het tillen en bukken en het zware werk moet ik nog aan andere overlaten.  Bij de eerste controle bleek het herstel van het bot van de wervel goed op weg te zijn. Nog een poosje geduld en ik ben weer helemaal de 'oude'.

G.P. 

 

  

Na één dag workshop!
 

Mijn vrouw had op 19 jarige leeftijd een ernstig ongeluk. Waarbij ze een stuur van een fiets dwars door het vizier van haar brommerhelm kreeg,welke haar oogkassen scheurde, haar botten in het aangezicht verbrijzelden, haar gehemelte lag in tweeën (met een spleet ertussen), haar kaak brak en het kaakkopje viel niet meer goed terug in het gewricht. Haar knie lag open met een horizontale snede van 6 cm tot op het bot. Mijn vrouw is nu 33 jaar!
 

Na de cursusdag ben ik 2 minuten bezig geweest met haar kaakkopje, waarbij ik 1 hand links plat op haar wang (tegen het oor) drukte en rechts (op het kaakkopje) de techniek gebruikte met de drie vingertoppen en het (denkbeeldige) laserstraaltje. En toen viel het kaakkopje terug op de plaats waar het voor het ongeluk zat, 14 jaar geleden!! Ik voelde haar kaak bewegen en de spieren trekken (letterlijk). Ik voelde helemaal geen energie stromen, zoals ik anderen hoorde vertellen!!! 

En omdat ik zo verbaasd was van zo'n spectaculair resultaat na één dag training, zag ik mijn vrouw alleen nog maar als "mijn grote project" (hè, hè...) Dus gelijk haar knie bestralen, die vanaf de dag van het ongeluk altijd pijn deed met traplopen, fietsen, hurken en opstaan. Ik voelde botten en 

spieren aan één stuk door bewegen vanaf het moment dat ik een hand onder haar knie had en één hand erbovenop. Na 4 minuten verplaatste ik mijn handen naar de zijkanten van haar knie (waarbij het resultaat heftiger is als mijn handen elkaar niet raken). Na nog 2 minuten stopten de zeer sterke bewegingen en werd het rustiger. Na nog 2 minuten stopten vrijwel alle bewegingen in haar knie. De "stekerige" pijn was helemaal verdwenen en is niet meer teruggekomen. En de knie beweegt soepeler.

F.V.

 

 

 

Een paar voorvalletjes

 

Jullie hebben een paar keer N.G. op afstand gestuurd naar mijn vriendin Ine. De laatste keer had ik haar 's middags behandeld en donderdagsavonds kreeg ze van jullie nog een portie. Vanaf dat moment heeft ze nauwelijks pijn meer in haar been. Ze loopt weer, met krukken en roept steeds dat er een wonder is gebeurd.

 

Ik was bij een vriendin die mij vertelde dat ze al verscheidene keren bij een therapeut was geweest. Omdat ze zo'n pijn in haar knie had. Ze stond open voor een behandeling met N.G. en ik heb haar knie ong. 20 min. behandeld. De volgende dag trof ik haar in het dorp. Ze zegt: Het heeft goed geholpen, hoor. Toen ik vanmorgen opstond had ik helemaal geen pijn meer. Hoe heet dat ook nog maar? Mijn kleindochter is fysiotherapeute en dit wil ik haar vertellen. 

 

Kleinzoon Jelmer wilde 's middags niet meer slapen. Hij gooide zich dan helemaal in het brullen, terwijl hij wel moe was. Ik heb hem toen bij zijn lijfje gepakt en ben gaan behandelen. Binnen een minuut was hij stil en ging rustig liggen. Mijn dochter is dat toen ook gaan toepassen en hij heeft steeds 's middags weer geslapen. Als ik hem nu voor en achter de handen opleg dan begint hij te lachen en zelf al uit te blazen. Ik vind dit wel leuke dingetjes om te vertellen. Je ziet dat het doorwerkt.
Liefs, A. 

 

 

 

Moeder

Mijn moeder (88 j) heeft een eigen mening, dat mag ook zeker op zo`n leeftijd. Maar in hetgeen ik met NG doe gelooft ze heilig(ers) in! Ze heeft helaas last van een verkalkte aorta-klep wat in 2007 tijdens een ziekenhuisopname van een week werd ontdekt. Het leidde frequent tot een benauwdheid ook `s nachts. 

Ik ben haar gaan behandelen d.m.v. een bijna "directe" NG, mijn favoriete 2/6. Ik raak(te) haar bewust niet aan, maar ging/ga naast haar in een stoel zitten. Ze wist/weet zich zodanig te ontspannen dat ik mijn behandeling (soms een kwartier, maar ook weleens een half uur) in alle rust kon/kan doen. 

Ze geeft me na de behandeling in details aan wat ze voelde. Ik volg visueel haar bloedsomloop die ik dus stimuleer, zij neemt dat dus heel goed waar. Ze "klautert" er weer helemaal door omhoog en doet zelfs wat licht huishoudelijke werkjes. 

Verder klaagde ze over een vol gevoel in haar onderbuik. Ik visualiseerde me op haar nieren en blaas. De omzetting van vocht vanuit haar nieren in urine naar de blaas ging ik aanwakkeren. Tijdens de NG had ze borrelen in de omgeving van de nieren gevoeld terwijl ze niet wist wat ik precies deed en haar vol gevoel in haar onderbuik verdween. 

Preventief doe ik soms nog een behandeling indien ze zich wat minder goed voelt. Ik vind het al een beetje vanzelfsprekend, maar NG stijgt kennelijk wel boven de huidige reguliere behandelingsmethoden uit.
A.S.

 

 

 

A Tsunami of Energy (overgenomen uit Quantum Touch newsletter)
NATUURLIJK GENEZEN komt o.a. voort uit Quantum Touch waar Rob lang les in heeft gegeven.

 

It was only in March this year that I did my first 'Basic QT' workshop in The Netherlands with Rob Heiligers and I already have a miracle to share with all of you!

 

I was asked by a friend to do a QT-session on her sister, named Els. Els (59) had been forced to make a jump out of a window of a burning house in 1992, in which her leg was speared by the flagstaff on the house facade. As a result, the tissues of her right lower leg were destroyed and the bones had many fractures. She also had serious burns on her legs and arms. Through many reconstructive surgeries, doctors were able to save what was left of her lower leg. She still suffers from excruciating pain after all this time which had resulted in her asking her doctor to amputate her lower leg. Els told me how she sometimes even wants to put an axe in her leg, to be sure that her leg will be amputated. She said: "I like to have the QT-session, because I'm willing to try everything, no matter what!"

 

Well, that's not just an 'itch or a toothache' for someone as inexperienced with QT as I am! Els deserved someone way more experienced than me! What to do then …?

 

Better ask my QT- Instructor, Rob Heiligers, to advise me (I even dared to ask him to reveal some 'instant' supercharging techniques to me!). Well, this is how he replied: "100% of you is enough, Ingrid. Because Els asked for you… Just believe in a miracle!" He also reminded me that the power of a group session can be much stronger and he suggested that I could ask the other course members, as well as him, to join in together….which I did. I just introduced Els briefly in an e-mail and asked them to join the session at an arranged time.

 

Els, sitting in a wheel chair, welcomed her sister and me. Her face grimacing in excruciating pain. She can walk if she has to, by using crutches, but is always in a lot of pain. As her lower leg is numb, except for the painful areas, she easily wounds herself without noticing and then those wounds won't heal. She frequents a chronic pain treatment facility. Here she gets injected with morphine and a cocktail of other anaesthetics, with very little relief.

 

Because the weather was great during our session, we made ourselves comfortable on a settee in the garden at the appointed time. I asked her to gently focus her mind on her lower leg, just as I did.

 

I started focussing on my breathing as well, to raise and keep up the level of energy between my hands. I felt very relaxed, ready and willing only to give her (already healthy!) leg the energy it needed to heal itself, without any thoughts of result or outcome. After a few minutes Els said the pain level increased. Other spots in her leg and toes started giving her an awful lot of pain too. I asked her to try to just let it be if she could, and continued giving QT. After a few minutes Els told me that the area under my hands started feeling anaesthetized, and so did the other painful areas after a few more minutes. Amazed she started saying: "I don't feel pain! I don't feel any pain! I can't believe it!" I asked her to accept that the pain was gone. This would give her the opportunity to visualise the things she really would like to do, like walking or swimming…or anything she liked. Els started visualising how she and her dog were walking on the dike in front of her house…and she said: "Wow, what a great physical experience this is. It's great to walk on the dike, I can actually feel myself doing it!" For the first time in 16 years Els didn't feel any pain!

 

After I let her enjoy her visualisations for 15 minutes or so I said: "I'm going to ask you something that may be very difficult for you, but just try your best to do it. I want you to imagine that you're in the burning house again, only this time you don't have to jump because you can change the facts and you can find a way to leave the house, by using the staircase. You'll be able to get out of that burning house and reach a safe haven on your own two healthy legs." I continued to focus on her (already healthy!) leg and on keeping up the level of energy between my hands as high as possible. Suddenly and very unexpectedly a forceful tsunami of energy rolled up, entering my body through my feet, up through my legs, up through my abdomen and chest into my head. Tears started rolling from my eyes. I never had such a powerful energetic experience before. That was exactly the moment Els changed reality, which could have been the energetic reset of her physical trauma. Els was sweating, her leg started shaking and I could feel all tissues vibrating, trembling and 'cracking' under my hands. All that movement and vibration under my hands lasted for more than 15 minutes. Then Els relaxed completely, saying: "Wow, do I feel great! Feels like I got rid of 20 kilogram's of weight of my shoulders!" I asked her to go back to a pleasant physical experience by visualising what she'd like to do now with her painless leg and I encouraged her to enjoy that to the max!

 

After a little more than an hour I felt I could round off the session, but asked her if there was anywhere else she wanted me to apply my hands. She asked me to put them at the base of her toes, because she always feels pressure there, as if tissues or nerves are pinched. I put my hands there and focussed on my breathing and energy level again. After a few minutes she felt relieved and stated that the pinched feeling was gone. I asked for a minute to thank all people who, from a distance had connected in this QT-session for her. Thereafter I rubbed my hands and blew on them to disconnect our energies.

 

When I looked at Els I saw a changed woman. She had a changed, bright and open, look in her eyes. Her face now looked very relaxed. She got up and, with extreme caution, tried to start walking. Without pain, without crutches she was able to do so, while constantly repeating the words: "A miracle happened, I can't believe it, this can't be true!" Her toes felt warm and she could even bear weight on that leg. I asked to change her outcries into: "A miracle happened, I believe it, this is true!"!…She has been saying this ever since. Els keeps walking completely astonished, repeating that slogan again and again. For the first time in 16 years she felt no pain and she could walk on a leg that was supposed to be amputated!

 

After an hour or so her husband arrived home and saw Els walking towards him with open arms. He instantly stopped moving, exclaimed "this can't be true!”, turned around and left. He just couldn't believe or cope with the image of Els walking. After a few minutes he returned, stammering: "H-h-h-ow can this be?!"

 

Els prepared a wonderful lunch for us. We ate together, all thankful, astonished, excited and relaxed at the same time. I asked Els to call me after three days, which she did. Els told me then that she has not experienced any pain since and that she's walking without crutches. She also feels in a peaceful state of mind and very energetic. She ended our conversation, laughingly saying: "It's a miracle and it's true!”

 

After Session Follow up

 

Els did not feel any pain for 6 days. Then she called me, telling me that it felt like the 'QT anaesthetic' extinquished, and that she was feeling some of her 'old' pain again. She was still able to walk though. I asked her how she felt about that. She answered: "Well… I just had a GREAT week!! You tought me the importance of positive thinking." She didn't panic about the pain coming back, but surely seemed worried about it. I arranged with her to do a QT session from a distance the next morning and asked her to gently focus her mind on her lower leg then, just as she did during our first session.

 

After that session she called me, telling me that during the session she suddenly got an awful lot of pain in her shin-bone (she had forgotten she had one in that leg!), that her toes and shin felt warm (they felt cold again since the day before), that the feeling of pressure in her leg was gone and that she seemed to feel a little less pain. "I'll call you again tonight, because there's all sorts of things going on in my leg right now." That evening she called me to tell that all pain was gone within 15 minutes after our session and that she felt GREAT again. It may just need some time and QT-sessions to consolidate the amazing miracle that happened, because Els was suffering and in pain for 16 years! I am (we are) very much willing to support her with QT in that healing process.

 

After Session Follow up II (24- 07- 08): 

 

Els called me today, 4 weeks after our first QT-session on June 24th . She sounded quite desperate and told me she was having severe pain again for 5 days now. She could still walk around a bit in the morning, but during the afternoons and evenings she could only sit and moan. She hadn't been able to reach me because I was on a short holiday. I must admit that I almost 'forgot' about Els, because she was doing so well for weeks now. Els also felt a little depressed, saying "It's that same old song again, that pain is driving me crazy!". I asked her to remember that she had been without pain for weeks and that we sure would work on that together again. We settled a remote session two hours after our phone call. She knew exactly what she had to focus on then.

 

I started doing the Amplification Technique and centered the energy, gently focussing my mind on her lower leg and visualising Els walking around with that big smile on her face. During the session I realized that I unconsciously had started 'talking' to her pain. Something like: "You sure did a good job, but if you feel like leaving, feel free to go now". A few minutes after that 'conversation' I suddenly felt a wave of energy going through my body. Just like the 'tsunami' I felt in the first session, but less strong this time. After 40 minutes I felt that I could round off the session.

 

Els called me two hours after that, saying: "All pain is gone…it's true and I believe it!" She sounded very cheerful. She'd first felt a painful burning sensation in her shin-bone, like during the second (remote) session, and then her leg suddenly started feeling anaesthetized again.


We agreed upon her calling me as soon as she felt the first signs of change or pain.


Ingrid