NATUURLIJK ENERGIE 
(alleen op aanvraag of voor doelgroepen, min. 2 uur max. 6 uur)
Deze workshop is integraal onderdeel van de workshop NATUURLIJK AL HEEL

Wil je vanuit pure eenvoud invloed kunnen uitoefenen op je eigen gezondheid en die van anderen? Wil je de essentie weten en kunnen toepassen van 'alle' methodes qua energetisch behandelen? Wil je zo zelf 'aan het stuur van je eigen energiesysteem zitten'? Wij 'zijn energie', en energie volgt liefdevolle aandacht!
Dromerij? Liefst zien wij dit in elk huishouden, of om te beginnen op de basisschool vanaf groep 3, plus...
Hoe zou dat zijn?


Leer de essenties toe te passen van vele effectieve energetische methodes.
Eenvoudig en zeer effectief! De workshop NATUURLIJK ENERGIE gaat om het activeren van het zelf-genezend vermogen van anderen en (niet te vergeten) jezelf.
'AHA': Adem/Hartenergie/Liefde + Handen/Aandacht.


'De beste vorm van geneeskunde is een zachtaardige behandeling die een maximale helende respons teweegbrengt'   Andrew Weil


Balans


Na een NATUURLIJK ENERGIE behandeling (zowel fysieke als psychische klachten: van blessures, chronische ziektes en andere klachten tot emotionele/mentale/spirituele problemen) treden er duidelijke en opmerkelijke verbeteringen op. Allerlei ongemak lijkt te verdwijnen, gezondheid wordt gestimuleerd. Er ontstaat een nieuwe balans.

 

Essenties


Hierbij maken we gebruik van essenties uit vele effectieve energetische methodes. Wij hebben daar veel ervaring mee: van o.a. Reiki tot Quantum Touch 2.0, van SoulBodyFusion tot Matrix Energetics, en natuurlijk veel eigen inzichten en ontdekkingen, zoals Bosnische Piramide Energie.
Deze essenties hebben wij gebundeld in een eenvoudige en zeer effectieve behandelwijze die we NATUURLIJK ENERGIE noemen. Je leert het zelfhelend vermogen van iemand te activeren, hierbij geldt altijd: 'de ontvanger is de genezer!' Het zijn volkomen natuurlijke processen, met wonderlijke effecten.


Zie ook ERVARINGEN DEELNEMERS.

Organiseer zelf in eigen omgeving een workshop met naasten/collega's/e.d.?
Neem hiervoor contact op via natuurlijkcbb@gmail.com