NATUURLIJK ZIELinzicht begeleiden

 

Deze workshop is voor mensen met ervaring in behandelen/begeleiden.
Geschikt als professionele bijscholing. Neem bij vragen contact met ons op.

Tijdsinvestering:

De workshop NATUURLIJK ZIELinzicht begeleiden beslaat in totaal 11 dagdelen. Inclusief en voorafgegaan door een af te spreken individuele ZIELinzicht sessie van één dagdeel.
De workshop beslaat een weekend van vier dagdelen. Daarna volgen minimaal vier oefensessies in eigen omgeving. De terugkomdag op zaterdag beslaat twee dagdelen. 
Komende data: 
18/19 januari en 7 maart 2020 in Groningen, Zaal Ginkyo
7/8 november en 12 december 2020 in Groningen, Zaal Ginkyo

Kijk voor reacties van deelnemers aan de NATUURLIJK ZIELinzicht begeleiden workshops hiernaast.


Maak de innerlijke reis van je leven!

 

Hoe zou het zijn om in direct contact te staan met je Ziel, Met je Ware Natuur? Dat wat je ook Bron, Hoger Zelf of Puur Bewustzijn kunt noemen? Wil je inzicht in jezelf, in personen met wie je leeft  of hebt geleefd, keuzes die je maakt of hebt gemaakt en doelen die je hebt gesteld? Vraag je je a wat de echte zin van je leven is? Wil je een avontuur aangaan?

Wie ben ik?

Zie jij jezelf als een mens met meer of minder mogelijkheden?  Als een mmmmm? Egenlijk ben je een Magnifiek Multidimensionaal Metafysiek Mysterie, een MMMM!. Hoe kun je bezield door het leven gaan 'als mMmMmMMm mens’? ZIELinzicht is hiervoor een prachtige basis. We vertellen je graag hoe het werkt.
.

Ervaar je ziel

 

In een sessie van 2,5 tot 4 uur beleef je m.b.v. regressietechnieken het 'leven tussen levens'. Het resultaat is een bijzondere ervaring van (bewust)zijn, weten, rust, inspiratie! Vanuit dit zielsperspectief krijg je optimaal inzicht in wat je leven nu inhoudt, wie je bent en waar je voor staat.

 

Achtergrond van de methode

Deze relatief eenvoudige methode is ontwikkeld door psycholoog Michael Newton (USA) die met 'De Zielenreis' en 'De Zielsbestemming' bestsellers schreef. Hierin ontvouwt hij, na onderzoek met meer dan 10.000 cliënten, hoe je terecht kunt komen in het 'life between lives' of je 'tussenleven'. Dit bereik je door in trance terug te gaan naar eerst je kindertijd, dan naar een vorig leven en dan naar het sterfmoment in dat leven.
Dit blijkt bij iedereen zo te werken, de filmische ervaring komt als vanzelf. Zo ervaar je dan daarna 'in een tijdloze sfeer' je ziel. En kun je helder inzicht in je leven krijgen. Ook psychotherapeuten als Andy Tomlinson en Dolores Cannon zijn voor ons een belangrijke bron van inspiratie.

 

Verbanden met BDE

Sommigen leggen een link met een BDE (bijna-dood-ervaring). Het lijkt erop dat een ZIELinzicht een soortgelijke ervaring is, een kijkje in de hemel? De verhalen uit bijv. 'Eindeloos Bewustzijn' van cardioloog Pim van Lommel lopen parallel met wat er bij een ZIELinzicht gebeurt.

Eben Alexander

Onlangs verschenen van neurochirurg Eben Alexander de boeken 'Na dit leven' en 'De hemel in kaart'. Hij beschrijft hier mooi wat er met hem gebeurde tijdens 7 dagen coma vanwege een plotse hersenvliesontsteking. Zowel vanuit bewusteloos ziek zijn als zielsbewustzijn bekeken. Zijn verhaal geeft indrukwekkend woorden aan wat ook tijdens een ZIELinzicht beleefd kan worden. Ook worden er vele voorbeelden van lotgenoten verteld.

 

Tarief

 

Het tarief voor de workshop NATUURLIJK ZIELinzicht begeleiden bedraagt
€ 669 incl. BTW/certificaat/koffie/thee/lunch 

Vragen, meer weten, afspraak plannen?

Voor informatie en opgeven: natuurlijkcbb@gmail.com

 

Facebookverslag over een NATUURLIJK ZIELinzicht workshop:

Wat een mooi weekend! Aafke Douma en ik leerden deelnemers een zogeheten ZIELinzicht te begeleiden. Hoe kun je effectief reisgids zijn op een zielenreis, waardoor iemand in contact kan komen met zijn/haar essentie, ware natuur oftewel je Ziel.
Dit werk komt voort uit regressietechnieken die ontwikkeld zijn door psychotherapeuten als Michael Newton, Andy Tomlinson en Dolores Cannon. Wordt ook wel Live between lives-methode genoemd. Bij onze aanpak 'laten we vooral de Ziel zelf bepalen' over wat er gebeurt, als begeleider ben je puur dienstbaar.

Wij mensen denken meestal een 'mmm' (mens met meer/minder) te zijn, maar eigenlijk zijn we een 'MMM' (Magnifiek Metafysiek Mysterie), dus hoe kun dan je als 'mMmMmMm...' in het leven komen te staan? Een ZIELinzicht helpt hierbij.

Prachtig hoe deelnemers dit oppakten en waardeerden, en het nu gaan oefenen en toepassen de komende weken. Daarna volgt uiteraard een ondersteunende terugkomdag en zijn wij benieuwd naar alle ZIELinzicht-avonturen!

 

 

 

 

Heb je belangstelling om zelf eens een individuele ZIELinzicht-sessie mee te maken? 
Vragen, meer weten, afspraak plannen?

Neem contact op via natuurlijkcbb@gmail.com 
Tarief voor een individuele sessie van 2,5 - 4 uur is € 333 incl. BTW.

 

 

 

Reacties van mensen die een ZIELinzicht beleefden:

 

- Eindelijk stilte. Zijn. Wat een wonderlijke rust. Ik ben, ik ben niets, en ook alles, wat zijn woorden hiervoor? Ik bén gewoon. Wat een heerlijk gevoel!'

- Alsof ik me meer volwassen voel nu...

- Ik merk vooral dat ik meer rust en relativering ervaar en mijn bestaan vanzelfsprekender lijkt. Voor mijn gevoel hoef ik minder mijn best te doen.

- Heb vannacht de hele reis nogmaals beleefd. Was heftig maar ook heel goed. En ik weet hoe ik weer in die staat van zijn moet komen. Zalig. 

- Veel is duidelijk geworden, dingen vallen op hun plek. Nu vooral verwondering. Weten, verbinding, zoiets. Alles is precies goed zoals het is. Liefde. Dankbaarheid! 

 

 

 

Uitgebreide beschrijving van wat iemand meemaakte tijdens een ZIELinzicht met Rob Heiligers:
 

Hoe ik het zou omschrijven? Als een zielenreis, een reis van mijn ziel. Een avontuur. Ik heb het gevoel kennis gemaakt te hebben met een diepere lagen in mijzelf. Op een hele heldere en zachte manier en met al mijn zintuigen heb ik gereisd door een andere werkelijkheid. Een werkelijkheid die ik eigenlijk wel weet en wist, maar die achter een soort nevelige sluier bleef. Nu mocht ik daar rondkijken, voelen in het volle licht.

 

Jouw manier van begeleiden voelt vertrouwd, veilig. Je stem is prettig en omhult me zonder te trekken of duwen. Er is tijd en rust. Er is geen druk. Er hoeft niets. Alles mag. De voorbereidende oefeningen en het in trance ‘brengen voelden volstrekt natuurlijk en logisch. Ik hield de hele tijd het gevoel dat ik er bij was en dat ik mijn eigen keuzes kon maken. Een prettige balans tussen overgave en onafhankelijkheid. 

 

Je bent een soort reisleider, een compagnon die hier en daar de richting aanwijst en tijd in de gaten houdt. Het is fijn dat jij ook niet weet waar we terecht komen zodat het helemaal mijn eigen reis is. Jij kent wel ‘stations’ in de tussengebieden zoals bijv. ontmoetingen met gidsen of met de ‘raad van wijzen´, maar niet wat zich daar gaat afspelen. 

Het voelde alsof jij met mij werkelijk geïnteresseerd was. Dat gaf mij de ruimte om uitgebreid de tijd te nemen. En als we verder gingen noemde je steeds dat ik altijd terug kon keren naar het (her)ontdekte moment of gebied. Dat maakte dat ik me makkelijk weer los kon maken in vertrouwen dat het niet bij deze ene ontmoeting zou blijven.

 

Op sommige momenten doe je suggesties of vraag je door, waardoor ik preciezer ga kijken en meer informatie krijg. Het is heerlijk om na afloop nog even samen alles door te lopen waardoor de verbinding met het hier en nu bodem krijgt. 

Het is ook fijn om met een aantal concrete adviezen naar huis te gaan die ik kan oefenen, waardoor ik het contact met de wonderlijke gebieden waar ik was levend kan houden. Hierbij denk ik aan mijn aandachtspunt ´hier ben ik nu´, het contact maken met mijn gids, de regie houden op ontmoetingen met anderen en, en, en, ja nog véél meer... Ben er heel gelukkig mee, zielsgelukkig ja. Van harte dank!