Bijeenkomst 2: NATUURLIJK ORAKEL 

In een NATUURLIJK ORAKEL presenteert Rob Heiligers een wonderlijk en volkomen natuurlijk gebeuren waarbij Aafke Douma met haar mediamieke gaven glashelder 'ziet, hoort, voelt en weet wat er speelt’. Dit bij jong en oud, individu of groep, familie, organisatie of bedrijf. Reagerend op vragen over gezondheid, werk, relaties, vrije tijd of spiritualiteit.

Zie voor data onder AGENDA.

Verbinding
Aafke heeft voelbaar, zichtbaar en hoorbaar een heldere verbinding met het veld van Bewustzijn. Door op iemand af te stemmen komt er zeer specifieke en relevante informatie vanuit het bewustzijnsveld of Akasha binnen.
Er is tussen hemel en aarde veel gaande wat volkomen onverklaarbaar lijkt. Rob is bij een NATUURLIJK ORAKEL de gepaste gids en intermediair tussen Aafke en de aanwezigen. 

 


Liefdevolle informatie
Mysterie en gezond verstand gaan hand in hand. Belangrijke en liefdevolle informatie wordt onthuld en doorgegeven. Daarbij hebben onze geleide AL HEEL-meditaties sterke helende effecten. In het eerste gedeelte van de bijeenkomst worden vragen van aanwezigen beantwoord op het gebied van gezondheid, werk, relaties (familie, partner, kinderen, collega's, etc.) vrije tijd of spiritualiteit. Na de pauze is er ook ruimte voor groepsmeditaties. Hierbij is de samenstelling van het publiek altijd leidend voor wat we gaan doen. De tijdsduur bedraagt 2 - 2,5 uur.

 

 

Enkele reacties:

Verbazingwekkend!
Hartverwarmend.
Prachtig om mee te maken.
Wonderlijk.
Wat mooi integer gedaan.
Ontroerend!
Ik werd gebaad in licht.  
Ik had voelbaar contact met mijn gids, wow!
Mooie combi van lichte presentatie en diepzinnige waarheden.
Goed dat jullie dit zo naar buiten brengen.  
We waren verkocht. Leuk! Mooi! Heengaan!Vragen, meer weten, zelf een NATUURLIJK ORAKEL organiseren voor een groep of organisatie?  
Neem contact op met Rob Heiligers via info@robheiligers.nl
of 0624782917.


Wij denken meestal een mens met meer of minder mogelijkheden te zijn (mmmmm), maar eigenlijk zijn we een Magnifiek Multidimensionaal Metafysiek Mysterie (MMMMM). Hoe kun je bezield door het leven gaan 'als mMmMMmMMmmens’?