NATUURLIJK PRAKTIJK
BEHANDELINGEN met Aafke Douma & Rob Heiligers


Onze NATUURLIJK PRAKTIJK in Peize bij Groningen is (meestal) open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Voor iedereen van jong tot ouder, voor wie bewust en gezond wil floreren!

Praktijk-adres: Oosterzoom 59  9321 EH Peize.

Vragen, meer weten, afspraak plannen?

Neem m.b.t. onze NATUURLIJK PRAKTIJK contact op met natuurlijkcbb@gmail.com 
Na het invullen van een Vragenlijst voor Behandeling krijg je spoedig antwoord.


Ter informatie: ons Centrum heeft geen wachtkamer. Mocht er sprake zijn van iemand die een ander brengt of van twee afspraken na elkaar, dan raden we als aangename overblijfplek Grand Café De Peizer Hopbel aan, in het centrum van Peize op 1 km van de praktijkruimte. 

1 Behandeling

Binnen de
NATUURLIJK PRAKTIJK geven Aafke & Rob met al hun rijke ervaring NATUURLIJK AL HEEL Behandelingen vanuit allerlei vragen op het gebied van gezondheid, werk, relaties (zoals familie, partner, kind) en spiritualiteit in het algemeen. Wonderlijke, genezende en helende effecten zijn op te merken.

Met onze mediamieke gaven kunnen wij de onderliggende oorza(a)k(en) van symptomen zien en behandelen, waardoor als het ware 'de angel eruit getrokken wordt' en het zelfgenezend vermogen van iemand zijn/haar werk kan doen. Herstel en gezondheid kan 'instant' ervaren worden of wat langer duren, dat blijkt bij iedere cliënt weer anders te zijn.

De afgelopen jaren bezochten we (ook met groepen) de Vallei van de Piramides in Bosnië. Sindsdien maken we in ons werk gebruik van de bijzondere en verfijnde Bosnische Piramide Energie die we daar ervaren hebben. Hierbij gaat het om verbinding met Zijn/Liefde/Puurheid.


2 ZIELinzicht

NATUURLIJK ZIELinzicht is een prachtig individueel proces, dat enkele uren kan duren. Hierbij geef je middels lichte trance-technieken vanuit je eigen essentie antwoord op vragen waar je mee leeft. Velen hebben aangegeven aan dat het effect van een sessie NATUURLIJK ZIELinzicht 'life-changing' is geweest.

 

Ik maak met mijn NATUURLIJK Centrum Bewustzijn & Bloei deel uit van de beroepsvereniging CAT Collectief Alternatieve Therapeuten www.catcollectief.nl  en GAT Geschillen Alternatief Therapeuten www.gatgeschillen.nl  

Ook zijn wij verbonden aan HANNN Healthy Aging Network Noord Nederland.
Iedereen van jong tot oud bewust floreren en gezond ouder worden!