NATUURLIJK AL HEEL workshop

Voor wie al (wat) ervaring heeft in behandelen/begeleiden, en als professionele bijscholing.
(Mocht je twijfels hebben over je ervaring? Neem dan contact op)
Data:
1/2 februari 2020 en terugkomdag 14 maart (10-17 uur in Zaal Ginkyo, Groningen) BIJNA VOL
24/25 oktober 2020 en terugkomdag 28 november (1-17 uur Zaal Ginkyo, Groningen)


Hoe zou het zijn om te werken vanuit ZIJN, een behandeling te laten gebeuren vanuit volledige verbinding met Bewustzijn? AL HEEL... 
NATUURLIJK AL HEEL is de meest eenvoudige en meest effectieve energetische behandelwijze. Dat krijgen we tot nu toe te horen van deelnemers.

Alles wat wij zelf essentieel vinden is geïntegreerd in deze benadering. AL HEEL biedt eindeloze mogelijkheden met wonderlijke resultaten!  AL HEEL is in slechts zes dagdelen te leren. Je kunt er onmiddellijk doeltreffend mee werken.

Opbouw NATUURLIJK AL HEEL:

DAG 1: van DOEN naar ZIJN.
Proeven en toepassen van vele effectieve energetische behandelmethodes. Dit is hetzelfde als dag 1 van NATUURLIJK Energie maar nu meer toegespitst op praktijkervaringen, van Magnetiseren via Reiki naar Quantum Touch 2.0, Reconnective Healing, SoulBodyFusion, Touch of Matrix en al onze eigen ontdekkingen. In essentie gaan ze allemaal over dingen vanuit Liefde laten gebeuren. Hieruit neem je mee wat jou aanspreekt.

In september 2016 bezochten we de Bosnische Piramides. Sindsdien maken we in ons werk ook graag gebruik van de bijzondere en verfijnde piramide-energieën die we daar ervaren hebben. Daarbij gaat het om verbinding met Zijn/Liefde/Puur Bewustzijn.


DAG 2: vanuit Bewustzijn laten gebeuren.
Behandelen vanuit verbinding in Bewustzijn, verbinding met de Bron. AL HEEL...
Hierbij maken we ook gebruik van kinesiologie. Het geleerde effectief kunnen toepassen en integreren in jouw 'eigen-wijze' AL HEEL aanpak inclusief al je eigen talenten. Hierbij krijg je relevante helderziende feedback op maat.


DAG 3: (na zes weken toepassen).
Extra tips/toespitsen/feedback/vragen/delen/ervaringen uitwisselen/etc. AL HEEL!Info

Zie de agenda voor de data van de NATUURLIJK AL HEEL workshops. Wie ook de NATUURLIJK Energie workshop gevolgd heeft (voorheen NATUURLIJK Genezen, vanaf 2015) en minimaal drie maanden ervaring heeft opgedaan met oefenen en behandelen krijgt een mooie korting. Dit geldt ook voor 'herhalers'. Kijk hiervoor bij tarieven workshops.

Vragen, meer weten, je opgeven voor een workshop?

Neem contact op via natuurlijkcbb@gmail.com Quotes
 
‘Om het zelfhelend vermogen te stimuleren moet je voorbij alle grofstoffelijke niveaus van het lichaam gaan (cellen, weefsels, organen, systemen) om bij de verbinding te komen tussen geest en materie op subatomair niveau, het punt waarop bewustzijn via liefde en intentie effect kan hebben' 
Deepak Chopra

'As Above So Below and As Below So Above, With This Knowledge Alone, You May Work Miracles'.

Thoth