NATUURLIJK BIJEENKOMSTEN

 

Update: Behalve de NATUURLIJK INTENTIE/INSPIRATIE bijeenkomsten en de HeelAl cirkel, gaan de hieronder genoemde activiteiten niet meer door.

Excuses hiervoor.

 

Interesse in o.a. bijeenkomsten? Schrijf je HIER in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle actualiteiten en ontwikkelingen. Uitschrijven kan op ieder moment via de link in iedere nieuwsbrief.


Bijeenkomst 1 FAMILIELIJNEN OPSCHONEN / FAMILIE IS ALLES

Een interactieve lezing met Aafke Douma & Rob Heiligers. Een inkijkje in de keuken van hun NATUURLIJK praktijk, met vele markante voorbeelden en enkele eenvoudige oefeningen en een voorbeeldsessie met iemand uit het publiek..

 
Aafke en Rob komen in hun energetisch werk geregeld mensen met klachten tegen waarbij de oorzaken te maken hebben met ´familielijnen´. Behalve je fysieke genen kun je nogal wat meer meekrijgen van je vader en moeder. Denk aan waarden en normen, maar bijv. ook ervaringen van voorouders heel lang geleden. De energetische impact daarvan kan generaties lang (onbewust) doorspelen in het dagelijks leven van een familie.

Door deze familielijnen heldervoelend/-ziend/-horend/-wetend ´op te schonen´ wordt als het ware de angel uit het probleem gehaald, met meestal opvallend gezonde gevolgen voor alle familieleden.
Een en ander sluit aan op bijv. de harmoniserende effecten van familieopstellingen en systemisch werk, en lijkt tegelijkertijd nog dieper te gaan naar oorspronkelijke oorzaken achter levensvragen.
Lees er eventueel meer over in de artikel en FAMILIELIJNEN OPSCHONEN en FAMILIE IS ALLES op deze site onder ‘praktijk’.Bijeenkomst 2:
HET MYSTERIE VAN DE BOSNISCHE PIRAMIDES, 
een mediamiek onderzoek 
is een nieuwe lezing/bijeenkomst.
Hierin nemen Aafke en Rob het publiek mee op reis naar Bosnië, waar zij merkwaardige ervaringen beleefden in de
'Vallei van de Piramides'. Prachtige verhalen, bijzondere foto's en filmpjes, geleide meditaties 'ter plekke in Bosnië' met sterk helende effecten.
Ontdekker (in 2006) dr. Sam Osmanagich ondersteunt deze bijeenkomst van harte.
Inmiddels al gedaan in Groningen (Heerenhuis en Borghoeve, 130 bezoekers), Bergen (Hartcirkel, 80), Zeijen (Innerlijk Besef 110) Joure (St. Inzicht 120), Heemstede (DeLezing 40), Zwijndrecht (Sundancer 110), Voerendaal (Dichterbijdanooit 90),
Oud Beijerland (SkyHighCreations, 50), Nieuw Beijerland (Sundancer 2, 50), Nijmegen/Langenboom (Schaapshoeve, 30), overal met enthousiast en geroerd publiek!

 

 


Bijeenkomst 3:

In het NATUURLIJK ORAKEL presenteert Rob Heiligers een volkomen natuurlijk en wonderlijk gebeuren waarbij Aafke Douma met haar mediamieke gaven glashelder ziet, hoort, voelt, weet wat er speelt bij individuen of binnen een groep. Verbazend passende en liefdevolle informatie komt zo ter beschikking. Gezond verstand en mysterie gaan hand in hand.


Een NATUURLIJK ORAKEL kan tevens verrassend nuttig zijn voor een organisatie/bedrijf.

Bijeenkomst 4:

Ook presenteren wij NATUURLIJK GENEZEN LEZINGEN en DEMONSTRATIES rond onze benadering. Met vaak voor de pauze vertellen/vragen/antwoorden, na de pauze korte 5 min.-sessies om aan den lijve te ervaren.

 


Ter kennismaking:

Voor een uitgebreid interview (33 min.) met Aafke & Rob klik op de foto:


Zie een 'mooi toevallig' interview (11 min.) met Aafke als 'ZOMAARGAST'
op het NoorderzonFestival in Groningen:

 


Het NATUURLIJK Centrum Bewustzijn & Bloei maakt deel uit van HANNN Healthy Aging Network Noord Nederland. Iedereen van jong tot oud bewust floreren en gezond ouder worden!